top of page

OVER STOCKMAN VERHUUR EN ZEILMAKERIJ

Stockman Verhuur is vanaf 1992 dagelijks in de weer om alle klanten op de juiste wijze te voorzien van hun bestellingen. Bij ons heeft u de beschikking over een bijzonder uitgebreid assortiment feestartikelen voor alle mogelijke feesten, recepties, jubilea, huwelijksfeesten, open dagen, opening nieuwe vestiging, communies etc.

 

Misschien heeft u na het bekijken van deze website meer creatieve suggesties, schroom dan niet ons te contacteren, wij zullen u dan met raad en daad bijstaan!

Eigen beheer.

Niet geheel onbelangrijk is het feit dat alle goederen in eigen beheer zijn. Niets wordt door ons ingehuurd van derden,dit om u van een goede dienstverlening te kunnen voorzien. Alle verhuurgoederen zijn onze eigendommen zodat dubbel verhuren of afhankelijk zijn van derden uit den boze is.

 

Dagelijkse service.

Vanaf 1992 zijn wij dagelijks in de weer om alle klanten op de juiste wijze te voorzien van hun bestellingen. Wij hebben daarom een zeer groot arsenaal aan referenties waaronder gemeentes en multinationals maar ook zeer veel particulieren die hun verjaardag, jubilea etc. door ons laten invullen.

Zeilmakerij.

Al jaren maken wij kwalitatieve zeilen voor het dichtmaken van overkappingen of bijvoorbeeld de hippe schaduwdoeken voor terrassen.  Wilt u er ook lekker warm bij zitten? Wij helpen u graag. 

ONS TEAM

bottom of page