top of page

SPRINGKUSSEN OF PODIUM HUREN?

Ook voor entertainment kunt u bij ons terecht. Denk aan springkussens voor de kleine bezoekers en diverse podiums geschikt voor optredens van koren, bands en concerten

springkasteel 5x4 verhuur.jpeg

Springkastelen huren

Springkastelen zijn erg in trek op verjaardagen, communiefeesten enzovoorts. De springkastelen zijn in een handomdraai opgezet en kunnen gemakkelijk in de achtertuin geplaatst worden. Ook voor bedrijfsfeesten of openingsfeesten zijn springkastelen favoriet. Springkastelen zijn leuk voor jong en oud.

 

De huurprijs van de springkastelen is voor een evenement. Leveren en plaatsen wordt in onderling overleg gedaan met de klant. Niet geheel onbelangrijk is dat de springkastelen geheel in eigen beheer zijn..

Podium huren

Open podia:

Voor podia voor binnen of buiten bent u ook aan het juiste adres. De podia kunnen overdekt worden wanneer dat nodig moest zijn. Onze podia kunnen na het plaatsen voorzien worden van een rok zodat dit een chique beeld geeft.

 

Overdekte podia:

Voor buitenevenementen kunnen wij de podia ook voorzien van een overkapping. En we hebben een mobiel podium tot onze beschikking. De overkapping op een podium wordt vaak gebruikt voor grotere evenementen. Dit zorgt voor een echte blikvanger.

Verstelbaar:

De verstelbare podiumelementen kunnen geplaatst worden op diverse hoogtes, te weten:

  • 0,2 meter

  • 0,4 meter

  • 0,6 meter

  • 0,8 meter

Koppelbaar:

De afmetingen van de elementen zijn 100x200 cm en zijn onderling koppelbaar. De podiumdelen kunnen uiteraard ook voorzien worden van een rok en eventueel tapijt.

IMG_7671.jpeg

Podium met kadertent

bottom of page