top of page
 • Hoe lang van tevoren moet ik bestellen?
  Het is natuurlijk altijd het best om goederen te bestellen wanneer u de datum van uw evenement/feest vast legt. De juiste/precieze aantallen van bijvoorbeeld meubilair of servies kunt u tot een week van tevoren wijzingen naar het aantal bezoekers van uw evenement/feest. Tenten/podia en dergelijke zijn vaak weken van tevoren besteld, het is dus ook verstandig om dit soort goederen op tijd vast te leggen.
 • Ik heb de artikelen alleen in het weekend nodig, gelden dan dezelfde huurprijzen?"
  Onze huurprijzen gelden voor een evenement/weekend. Uitzonderingen daarop zijn marktkramen, springkastelen, kachels en toiletwagens. Voor deze goederen geldt een eendaagse prijs of een tweedaagse prijs.
 • Is het mogelijk om de tenten zelf op te zetten?
  Nee, wij zijn altijd aanwezig bij het opzetten van onze tenten. Wij hanteren wel twee verschillende prijzen namelijk: een prijs wanneer u hulp levert bij het opzetten/afbreken en een prijs wanneer wij de gehele tent met ons eigen personeel opzetten/afbreken.
 • Ik geef een feest, hoe groot moet mijn tent worden?"
  Wij hanteren bij deze vraag een vuistregen van 1 m2 per persoon zittend en 0,75 m2 staand. Bijvoorbeeld in een tent van 8x12m = 96 m2 hanteren wij het aantal personen van 100. Wanneer er ook een podium/cateraar/dansvloer/tap etc. in de tent komt, zal de tent een deel groter moeten worden, dus 8x15m.
 • Moet ik servies schoon retour leveren?
  Dit is in principe niet verplicht door ons. Wanneer u het servies vuil wilt retourneren vragen wij wel het servies af te spoelen en te sorteren. Voor servies vuil retourneren geldt wel een meerprijs.
 • Wanneer wordt mijn tent geplaatst?
  Wij proberen altijd de tenten twee dagen van tevoren te plaatsen. Is uw evenement/feest bijvoorbeeld zaterdag te doen, zetten wij de tent(en) donderdag/vrijdag op en komen wij maandag of dinsdag de tent(en) weer afbreken.
 • Ik wil een feest geven maar is mijn locatie daar wel voor geschikt?
  Wanneer u twijfelt of uw locatie geschikt is voor een tent/podia enzovoorts neemt u dan contact met ons op door middel van contactformulier, e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord en komen anders ter plaatse vrijblijvend kijken bij u.
 • Er wordt gevraagd of de tent(en) gekeurd zijn, wat nu?"
  o Al onze tenten worden gekeurd verhuurd. De zeilen zijn brandwerend. Het keuringscertificaat kunt u hier downloaden.
bottom of page