top of page

HUURVOORWAARDEN

Stockman Verhuur staat altijd klaar om uw evenement, bedrijfsfeest of markt naar het beste van haar vemogen te ondersteunen. Maar bij het verhuren van goederen horen ook een aantal regels. Voor de volledige voorwaarden raden wij u aan de algemene voorwaarden te raadplegen. Onderstaande geeft een overzicht van de belangrijkste regels die wij hanteren;
 

  • Aansprakelijkheid Stockman is niet aansprakelijk voor enige schade die onstaat door haar eigendommen of eigendommen van derden door onjuist gebruik van de door Stockman verhuurde goederen. Stockman verwacht dat de huurder zichzelf verzekert tegen schade & ongevallen.

  • Prijzen en beschikbaarheid Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Beschikbaarheid van goederen onder voorbehoud.

  • Bezorgkosten Wij rekenen bezorgkosten voor het leveren en weer ophalen van de gehuurde materialen. (€ 30,- voor Terneuzen, € 50,- voor Zeeuws-Vlaanderen en € 75,- voor Belgie/Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland). Voor marktkramen gelden afwijkende bezorgkosten namelijk altijd €50,- ex. BTW.

  • Schade en diefstal Bij schade of diefstal aan/van onze goederen tijdens de huurperiode worden marktconforme herstelkosten of vervangingskosten in rekening gebracht.

  • Hulp op locatie Het opzetten van sommige van onze artikelen is een flinke klus. Derhalve verwachten wij bij grotere artikelen zoals tenten en podia hulp op locatie. In principe gaan wij uit van de aanwezigheid van 2 fysiek sterke personen. Zijn die personen niet aanwezig bij op/afbouw dan brengen wij respectievelijk 20 of 40% meerkosten in rekening.

  • Huurperiode Huurprijzen gelden per weekend of (in overleg) per midweek of per evenement.

  • Plaatsing Evenementlocaties moeten bereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer en vlak/zonder obstakels. Bij twijfel kunnen wij op locatie een beoordeling uitvoeren.

bottom of page