top of page

Het voordeel van een tent over de werkplek plaatsen is dat men droog kan werken. Kwetsbaar materiaal blijft droog en materialen die moeten uitharden krijgen daar de kans voor in een droge omgeving. De montagetijd en droogtijd wordt daardoor versneld. De tenten zijn ook verwarmbaar zodat de werkplek aangenaam aanvoelt waardoor personeel goed kan werken.


Wij bouwen en breken de tent in onderling overleg op en af en houden hierbij rekening met uw wensen en planning. De service die wij leveren is dagelijks en u kunt ons altijd bereiken wanneer er zich problemen voordoen of wanneer u extra spullen nodig heeft..

Een aantal voorbeelden van mogelijke toepassingen die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Voor Scheldorado hebben wij het buitenzwembad gelamineerd, waarbij we bij DS-polyester een werkplaats hebben gemaakt voor het polyesteren en verven van zwembaden. Voor Rida hebben wij een mobiele 'werktent' geplaatst voor het uitdeuken van auto's met hagelschade. Bij de Westerscheldetunnel hebben wij geholpen met het monteren van een electrokast voor bewegwijzering. Voor Ballast Nedam hebben we een tent opgezet geschikt als kantine voor de werklieden.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Zoals u zult begrijpen zijn alle bovengenoemde oplossingen maatwerk, waarbij veel afhangt van uw wensen en planning. Wij zijn graag bereid mee te denken in oplossingen passend bij uw wensen. Vult u daarbij astublieft uw wensen zo gedetailleerd mogelijk in zodat wij gelijk een goed beeld krijgen van uw project en snel met een passende oplossing kunnen komen.

INDUSTRIEËLE OPLOSSINGEN

Onze tenten kunnen ook uitstekend voor bedrijfsdoeleinden worden gebruikt. Wij denken graag mee in maatwerkoplossingen en hebben enkele grote klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Een indruk van onze projecten

bottom of page